NEVÜ Kariyer Planlama Merkezi (NÜKMER) Doğu Akdeniz Bölgesel Kariyer Fuarında

11 Mart 2019 2632
NEVÜ Kariyer Planlama Merkezi (NÜKMER) Doğu Akdeniz Bölgesel Kariyer Fuarında

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayesinde gerçekleştirilen ‘Doğu Akdeniz Kariyer Fuarı’na katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde, Doğu Akdeniz Bölgesel Kariyer Fuarı, 9 farklı üniversitenin katkısı, yüzden fazla seçkin firmanın ve kamu kurum kuruluş temsilcilerinin katılımı ile Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Düzenlenen fuara Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’yü temsilen, Kariyer Planlama Merkezi (NÜKMER) Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Emine Zehra Turan ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Zeynep Ünal, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Hizmetleri Şube Müdürü Erdal Taşkın ile birim temsilcisi öğrenciler katıldı.

NEVÜ’nün paydaş olarak yer aldığı fuarda, düzenlenen plaket töreninde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofis Başkanı Doç. Dr. Salim Atay tarafından, desteklerinden dolayı Nevşehir Hacı Bektaş veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı'ya vermek üzere temsilen Nükmer Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emine Zehra Turan'a  teşekkür plaketi verildi.

Fuarda ayrıca farklı eğitim ve atölye çalışmalarına katılan NEVÜ öğrencileri, kamu ve özel sektörde faaliyet gösteren yüzden fazla firmanın standlarını gezerek ve iş ve staj imkanları konusunda bilgiler aldılar.