NEVÜ Akademisyenleri University of Derby’de Ders Verdiler

14 Mart 2019 2761
NEVÜ Akademisyenleri University of Derby’de Ders Verdiler

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Akademisyenleri Erasmus Personel Hareketliliği kapsamında University of Derby’de ders verdiler. 

NEVÜ Eğitim Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Hayri Sarı ile İktisadi İdari Bilimler Fakültesinden Öğr. Gör. Neşen Ertuğrul İngiltere’de bulunan University of Derby’e Erasmus Personel Hareketliliği kapsamında 11-16 Şubat 2019 tarihleri arasında 5 gün ders verdiler.

Ders verme hareketliliği kapsamında Dr. Mehmet Hayri Sarı, “matematik kaygısı”, “matematik öğretim kaygısı” ve “sayı hissi” üzerine dersler verdi. Öğr. Gör. Neşen Ertuğrul ise “kültürlerarası duyarlılık” ve “kültürlerarası eğitim” üzerine dersler verdi.

University of Derby’deki ders verme hareketliliğinin yanı sıra Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi alanında ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi alanında yeni anlaşmalar yapıldı.

University of Derby

University of Derby 34.000’den fazla öğrencisi ve bünyesinde Eğitim, Hukuk ve Mühendislik Fakülteleri gibi önemli akademik birimleri barındıran İngiltere’nin sayılı üniversiteleri arasında yer alıyor.