Rektör Bağlı NÖGED ve TÜGVA’nın İftar Programlarına Katıldı

29 May 2019 3325
Rektör Bağlı NÖGED ve TÜGVA’nın İftar Programlarına Katıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği (NÖGED) ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar programlarına katıldı.

Bağlı Şehitler Adına Düzenlenen İftarda Öğrencilerle Bir Araya Geldi

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği (NÖGED) tarafından Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen “Gönül Sofrası”  iftar programında üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

Üniversite öğrencilerine yönelik 17’ncisi şehit Yasin Börü, şehit Nurcan Karakaya ve oğlu şehit Bedirhan Karakaya adına NEVÜ Tafana Tesislerinde düzenlenen iftar programına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve NÖGED Başkanı Doç. Dr. Özden Taşğın ile birlikte katılan Rektör Bağlı, öğrenciler ile sohbet ederek kendilerinin isteklerini dinledi.

Öğrencilere Ödülleri Verildi

Rektör Bağlı, NÖGED tarafından düzenlenen iftar programının ardından Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilciliği’nin “Kardeşlik İftar Yemeği” programına katıldı.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı,  TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan, protokol üyeleri, davetliler ve öğrencilerin bulunduğu iftar programı sonunda Rektör Bağlı ve protokol üyeleri “Ecdâd'a Mektup” konulu yarışmada ve “Kitap Kurdu Yarışması” il finalinde dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.