Rektör Bağlı’nın Ramazan Bayramı Mesajı

31 May 2019 3454
Rektör Bağlı’nın Ramazan Bayramı Mesajı

Sevgi ve dostluk bağlarını güçlendiren, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, yaşlı-genç, büyük-küçük herkesin birbirini sevgiyle kucakladığı bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. 

Bayramlar; toplumsal birliği sağlayan, insani değerlerin hatırlandığı, karşılıklı dostluk ve kardeşlik duygularının ve hislerinin güçlendiği, sevgi ve saygının geliştiği çok özel günlerdir. Bizi millet yapan ve kardeşçe bir arada yaşamamızı sağlayan ortak manevi değerlerin, yalnızca bu ay ve Ramazan Bayramı ile sınırlı kalmaması, birlik ve beraberliğimizin, toplumsal huzurumuzun ve barışın daim kılınması, en büyük temennimizdir. 

Bu vesile ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak bizleri bütünleştiren sıcak ve samimi duyguların toplumun tüm kesimlerini kuşatmasını, bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini diliyorum. Üniversitemiz akademik, idari personel ve tüm çalışanlarımız ile geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimiz ve kıymetli ailelerinin, Nevşehirli hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık ve esenlik içinde bir bayram geçirmenizi diliyorum.

                                                           Prof. Dr. Mazhar Bağlı

                                                     Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü

Rektör Bağlı’nın Ramazan Bayramı Mesajı