Kapadokya İmece Festivali Heyetinden Rektör Bağlıya Teşekkür Ziyareti

13 Kasım 2019 2804
Kapadokya İmece Festivali Heyetinden Rektör Bağlıya Teşekkür Ziyareti

Kapadokya Sanat ve Tarih Müzesi sahibi Sibel Radiye Gül beraberinde Serkan Paydal ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret etti. 

Kapadokya Sanat ve Tarih Müzesi sahibi Sibel Radiye Gül ve Serkan Paydal ziyaretlerinde, 11-12 Ekim 2019 tarihlerinde Kapadokya Sanat ve Tarih Müzesi ve Kapadokya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ‘3. Uluslararası Kapadokya İmece Festivali’ne Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin vermiş olduğu destekten dolayı Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ya teşekkürlerini sunarak plaket takdim ettiler. 

Üniversite olarak şehrin her alanda kalkınması ve tanıtılmasının yanında geçmişten gelen zengin kültürünün ve geleneğinin yaşatılmasına yönelik her türlü çalışmayı önemsediklerini belirten Rektör Bağlı ise, kendilerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Rektör Bağlı ile bir süre görüşen Sibel Radiye Gül ve Serkan Paydal, ayrıca festivale Şanlıurfa’dan katılan ressam Fevzi Kara’nın Rektör Bağlı’ya ait yaptığı ve hediye edilmek üzere verdiği portreyi kendisine takdim ettiler.