Rektör Bağlı '4. Travelexpo Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda

15 Kasım 2019 2132
Rektör Bağlı '4. Travelexpo Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, 4. Travelexpo Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda  “Kültürel Miras ve Sürdürülebilir Turizme Akademik Bakış” üzerine konuştu. 

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Türkiye’nin ve Ankara'nın turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travelexpo Ankara, Atis Fuarcılık A.Ş. tarafından T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle 4-17 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenen '4. Travelexpo Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na katıldı.

Fotoğraf sergilerinden ürün şovlarına, müzik dinletileri ve dans gösterilerinden yarışmalara, gezginlerle sohbetlerden konferanslara kadar birçok etkinliğin yer aldığı, 22 ülkeden 60’ı aşkın tur operatörü ve acentenin katıldığı fuarı gezerek incelemelerde bulunan Rektör Bağlı ayrıca, moderatörlüğünü Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Tekin’in yaptığı, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ve Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar ile birlikte “Kültürel Miras ve Sürdürülebilir Turizme Akademik Bakış’ konulu panelde konuştu.