NEVÜ’de TES Yetkili Sendika Ofisi Açıldı

06 Şubat 2020 2717
NEVÜ’de TES Yetkili Sendika Ofisi Açıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından yetkili sendika olan Türk Eğitim-Sen için tahsis edilen Yetkili Sendika Ofisi düzenlenen törenle açıldı.

TES Genel Başkan Yardımcılarından Rektör Bağlı’ya Ziyaret

TES Yetkili Sendika Ofisinin açılışına katılmak üzere üniversiteye gelen Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Yaşar Şahindoğan ve Fuat Yiğit NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı makamında ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 25. Dönem Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker, TÜRKAV İl Başkanı Agah Bahadır Ceylan, Sendika Üniversite Temsilcisi Abdullah Çamcı ve yönetimi ile sendika üyelerinin kendilerine eşlik ettiği ziyarette konuşan Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Yaşar Şahindoğan ve Fuat Yiğit, üniversite görev yapan akademik ve idari personelin istek ve talepleri ile birlikte sorunlarının karşılanmasına yönelik yürüttükleri çözüm odakları yaklaşımlarından dolayı Rektör Bağlı ve yönetimine teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Genel Başkan Yardımcıları Şahindoğan ve Yiğit’e teşekkür eden Rektör Bağlı ise, yönetim olarak üniversite de yetkili sendika konumunda olan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi ile birlikte sendikalı-sendikasız tüm personelin istek ve talepleri doğrultusunda olumlu çalışmalarda bulunduklarını belirtti.

Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Yaşar Şahindoğan ve Fuat Yiğit ile bir süre görüşen Rektör Bağlı ziyaret sonunda kendilerine plaket takdim ederken, Genel Başkan Yardımcısı Şahindoğan ise UNESCO tarafından 2020 yılının “Bilge Tonyukuk Yılı” ilan edilmesinden dolayı Rektör Bağlı’ya minyatür Bilge Tonyukuk Anıtı hediye etti.

Yetkili Sendika Ofisi Törenle Açıldı

Rektör Bağlı, Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Yaşar Şahindoğan ve Fuat Yiğit ile beraberindekiler daha sonra NEVÜ Rektörlük Binasın içerisinde oluşturulan Yetkili Sendika Ofisine geçerek, ofisin açılışını birlikte gerçekleştirdiler.

İkili İşbirliği Protokolüne İmza Attılar

Rektör Bağlı, Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Şahindoğan ve Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç daha sonra Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi arasında sendika üyelerinin ve tüm eğitim çalışanlarının mesleki ve sosyal gelişmelerine katkı sağlamak, akademik ve idari deneyimlerinin paylaşımına ilişkin usul ve esasları amaçlayan işbirliği protokolüne birlikte imza attılar.