NEVÜ Study in Turkey YÖK Sanal Fuarında

20 Temmuz 2020 2868
NEVÜ Study in Turkey YÖK Sanal Fuarında

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı bünyesinde 20-22 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2020”de tanıtım fuarında uluslararası öğrencilerle buluşuyor. 

Yükseköğretimin uluslararasılaşması adına önemli bir organizasyon olan “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı”na katılan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlük yönetiminde ve Öğr. Gör. Dr. Barış Eriçok koordinatörlüğünde bir ekip kuruldu. Bu kapsamda İngilizce dilinde Öğr. Gör. Ahmet Üstünsoy, Öğr. Gör. Ayhan Çakır ve Öğr. Gör. Uğur Ünalır, Rusça dilinde Arş. Gör. Dr. K. Sinem Küçük, Farsça dilinde Dr. Öğr. Üyesi Ilgar Baharlu, Çince dilinde Dr. Öğr. Üyesi Kubilay Atik ve Arapça dilinde Dr. Öğr. Üyesi Ramy İbrahim Elsayed Mahmoud, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin sanal ziyaretçilerine bölge, Nevşehir, üniversite, akademik birimler, öğrenci olanakları, kabul ve kayıt koşulları gibi konularda anlık destek vermekte.

Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı’nın ikinci ve üçüncü günlerinde ise NEVÜ’nün akademik birimleri çevirim içi toplantılar yoluyla ziyaretçilerle buluşacak. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi bünyesinde öğrenci kabul eden tüm fakülteler aşağıda ayrıntıları bulunan tarih, saat ve yöntem ile uluslararası öğrencilere sunumlar yapırak uluslararası öğrencilerden gelen soruları yanıtlayacak.