SANAR2020 Geniş Bir Katılımla Gerçekleştirildi

27 Temmuz 2020 1843
SANAR2020 Geniş Bir Katılımla Gerçekleştirildi

2. Uluslararası Spor, Antropoloji,Beslenme, Anatomi ve Radyoloji Kongresi (SANAR2020)  geniş bir katılımla gerçekleştirildi. 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve Kongre Başkanlarından Doç. Dr. Yener Bektaş koordinatörlüğünde düzenlenen SANAR2020,  Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Hasan Ali Karasar,  Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Paç, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İbrahim Tekdemir, Yüksek İhtisas Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Rabet Gözil’in açılış konuşmalarıyla başladı. 

Kapadokya Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Ankara Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ve Yüksek İhtisas Üniversitesi’nin işbirliğiyle çevrimiçi olarak gerçekleştirilen SANAR2020, 7 ülke ve 45 üniversiteden 300’e yakın katılımcı  ile 115 sözlü ve 18 poster bildiri 4 gün boyunca 30 oturumda sunuldu. 

Türkiye’nin ilk video konferans kongrelerinden olan SANAR2020,  Katılımcıların değerlendirme konuşmaları ve sonuç oturumları ile tamamlandı.