KBÜ Rektörü Polat’tan NEVÜ Rektörü Aktekin’e Ziyaret

08 Ekim 2020 1901
KBÜ Rektörü Polat’tan NEVÜ Rektörü Aktekin’e Ziyaret

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’tan, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’e ziyaret.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret eden KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, kendilerine yeni görevlerinin hayırlı olması ve başarılı çalışmalarının devamı temennilerinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Aktekin ise, merkez yerleşke ile birlikte 7 ilçede kampüsü bulunan NEVÜ’nün fiziki yapılanması, akademik, idari personel ve öğrenci sayısı başta olmak üzere, fakülte, yüksekokul, enstitü, MYO, araştırma merkezleri, sosyal tesisler, üniversite – şehir, üniversite – sanayi işbirliğinde yürütülen çalışmalar, pandemi nedeniyle alınan tedbirler, yeni eğitim – öğretim yılında yüz yüze eğitim yerine uygulanan uzaktan eğitim sistemi, üniversitenin kalite ve akreditasyon süreci ile birlikte diğer yürütülen çalışmalar hakkında Rektör Polat’a bilgi verdi.

Pandemi nedeniyle uzaktan eğitimle başlayan yeni eğitim – öğretim yılına dair yürüttükleri çalışmalara da değinilen ziyarette Rektör Aktekin ve Rektör Polat, iki üniversite arasında yapılabilecek işbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu eşliğinde üniversite yerleşkesi içerisinde bulunan Spor Merkezi, Atçılık-Binicilik Uygulama ve Araştırma Merkezi, Kültür ve Kongre Merkezi ve içerisinde yer alan Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Sergisi ile Sanat Müzesini, Merkez Kütüphanesini ve Öğrenci Yaşam Merkezini gezdi.