NEVÜ ve İŞKUR’dan Online (Çevrimici) İş Arama Becerileri Eğitimi

12 Ekim 2020 1676
NEVÜ ve İŞKUR’dan Online (Çevrimici) İş Arama Becerileri Eğitimi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ve Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü ortaklığında yürütülen “İş Arama Becerileri Eğitimi” bu kez online (çevrimiçi) olarak gerçekleştirildi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında imzalanan “İşbirliği Protokolü”  çerçevesinde düzenlenen “İş Arama Becerileri Eğitimi”  devam ediyor.  İlki 2019-2020 eğitim – öğretim yılında NEVÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), Turizm Fakültesi ve Mühendislik - Mimarlık Fakültesi öğrencilerini kapsayacak şekilde yüz yüze yapılan “İş Becerileri Eğitimi”nin ikincisi, yeni eğitim – öğretim yılının başlamasıyla ve pandemi koşulları nedeniyle tüm Fakülte ve Meslek Yüksekokulları (MYO) öğrencilerini kapsayacak şekilde online (çevrimiçi) olarak yapıldı. 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKMER) Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Emine Zehra Turan ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirilen eğitimde İŞKUR Eğitmeni ve İş Kulübü Lideri Fatih Büyükdağ,  katılımcılara özgeçmiş hazırlama, mülakat türleri, kişisel imaj ve beden dili hakkında bilgiler verdi.

Online eğitim katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından, NÜKMER Müdür Yardımcısı Arş. Gör. İbrahim Yağlı’nın Fatih Büyükdağ’a teşekkür takdimi ile sona erdi.