TKDK Nevşehir İl Koordinatörü Şenoğlu’ndan Rektör Aktekin’e Veda Ziyareti

16 Aralık 2020 1602
TKDK Nevşehir İl Koordinatörü Şenoğlu’ndan Rektör Aktekin’e Veda Ziyareti

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Nevşehir İl Koordinatörü görevini yürütürken TKDK Personel İşleri Daire Başkanlığı görevine atanan Emrah Şenoğlu, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’e veda ziyaretinde bulundu.

Nevşehir’de görev yaptığı süre içerisinde şehrin ve bölgenin kalkınmasıyla birlikte ülke ekonomisine katkılarda bulunacak proje ve çalışmalara büyük önem verdiğini ifade eden TKDK Nevşehir İl Koordinatörü Emrah Şenoğlu,  bu bağlamda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile de ortak önemli proje ve çalışmalara da imza attıklarını söyleyerek Rektör Aktekin ve yönetimi ile tüm çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Şenoğlu’na yeni görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulunan Rektör Aktekin ise, Nevşehir’deki görevi boyunca gerek şehirle, gerekse üniversiteyle yürüttüğü güzel ve başarılı çalışmalarından dolayı ayrıca Şenoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Şenoğlu ile bir süre görüşen Rektör Aktekin ziyaret sonunda kendilerine Mevlana Celaleddin Rumi’nin “Mesnevi” ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yayınlanan Hacı Bektaş-ı Veli’nin “Makalat” kitaplarını hediye etti.