TÜRKAV'dan NEVÜ Rektörü Aktekin’e Ziyaret

27 Şubat 2021 1212
TÜRKAV'dan NEVÜ Rektörü Aktekin’e Ziyaret

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV)  Nevşehir Şube Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Agah Bahadır Ceylan ve yönetimi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti. 

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret eden TÜRKAV Nevşehir Şube Başkanı Agah Bahadır Ceylan ve yönetimi, Aktekin’e Rektörlük görevi ile birlikte KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) Dönem Başkanlığı görevinin de hayırlı olmasını diledi. Başkan Ceylan ziyaretlerinde, Vakıf olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında Rektör Aktekin’e bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Ceylan ve yönetimine teşekkür eden Rektör Aktekin ise, çoğunluğu üniversitede görev yapan personellerden oluşan Vakıf yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Aktekin üniversite yönetimi olarak ayrıca kamu yararına yönelik faaliyetlerde bulunan sivil toplum kuruluşlarını önemseyerek, üniversite ve şehir için her türlü ikili işbirliklerine açık olduklarını sözlerine ekledi.