Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcılarından Rektör Aktekin’e Ziyaret

11 Mart 2021 1151
Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcılarından Rektör Aktekin’e Ziyaret

Türk Eğitim-Sen (TES) Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Yaşar Şahindoğan ve Selahattin Dolğun, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Bir dizi programlara katılmak üzere Nevşehir'e gelen Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Yaşar Şahindoğan ve Selahattin Dolğun kendilerine eşlik eden Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç ve üniversite temsilcileriyle birlikte, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret etti. 

Genel Başkan Yardımcıları ve beraberindeki heyete ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Rektör Aktekin, üniversite yönetimi olarak üniversitede görev yapan tüm personelin özlük ve sosyal haklarının korunmasıyla iyileştirilmesine önem verdiklerini,  bu kapsamda da sendikaların görüşleri ve talepleri doğrultusunda ilgili mevzuatlara uygun önemli çalışmalarda bulunduklarını söyledi. 

Rektör Aktekin’e Rektörlük görevi ile birlikte UNİKOP 2021 Dönem Başkanlığı görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Genel Başkan Yardımcıları, yürüttükleri sendikal faaliyetlere dair Rektör Aktekin’e bilgi verdi. Genel Başkan Yardımcıları ayrıca, Aktekin ve yönetiminin personel haklarının korunması ve gözetilmesine yönelik yürüttükleri adil ve objektif çalışmalar için kendilerine teşekkür etti.