Rektör Aktekin Nevşehir Özel Kardelen Koleji’ni Ziyaret Etti

23 Mart 2021 1189
Rektör Aktekin Nevşehir Özel Kardelen Koleji’ni Ziyaret Etti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Özel Kardelen Koleji’ni ziyaret etti.

Nevşehir Özel Kardelen Koleji tarafından düzenlenen 2020 YKS Türkiye birinciliği ödül törenine katılan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, törene katılan Nevşehir Milletvekili ve Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ile birlikte Özel Kardelen Koleji yetkilileri ve öğretmenleriyle bir araya geldiler.

Nevşehir Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert ve İlköğretim Müdürü Burhan Kaynar eşliğinde okul binalarını ve tesislerini gezerek bilgi alan Rektör Aktekin, ikili işbirlikleri kapsamında öğrencilerin eğitimi başta olmak üzere, sosyal, kültürel ve bilimsel alanda yapılacak ortak çalışma ve projelere üniversite olarak destek vereceklerini söyledi.

Rektör Aktekin ayrıca üniversitede görev yapan alanında uzman akademisyenler ile birlikte birbirinden değerli yazarların ve eğitimcilerin kolejde okuyan öğrencilerle söyleşi, konferans ve benzeri etkinliklerle buluşturulmasına yönelik olarak tüm eğitim kurumlarına her tür katkıda bulunmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kardelen Koleji yetkilileri ise, NEVÜ’nün şehir için büyük bir imkân olduğunu ve üniversitenin imkân ve potansiyellerinden yararlanmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.