Rektör Yardımcısı Çolakoğlu’ndan KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na Ziyaret

27 Mart 2021 1239
Rektör Yardımcısı Çolakoğlu’ndan KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na Ziyaret

KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) 2021 Dönem Başkanlığını üstlenen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektör Yardımcısı ve UNİKOP Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu,  Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin ve Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Tongur’u ziyaret etti.

Rektör Danışmanı Prof. Dr. Serkan Şahinkaya, Mühendislik Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Nesimi Aktaş, Prof. Dr. Ersan Kabalcı, Kozaklı Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Muhammet Özalp ve Kapadokya Teknopark Genel Müdürü Dr. Bilgin Yazlık ile birlikte KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nı ziyaret eden NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu, KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) Dönem Başkanlığını üstlenen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve UNİKOP’a üye diğer üniversiteler işbirliğinde yürütülecek ortak çalışma ve projeler hakkında KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin ve Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Tongur’la istişarelerde bulundu.

Ziyarette ayrıca 2021 yılı içerisinde UNİKOP Dönem Başkanlığını üstlenen NEVÜ tarafından gerçekleştirilecek faaliyetler karşılıklı sunumlar eşliğinde görüşülerek, planlamalar yapıldı.  

KOP Başkanı Şahin ziyaret sonunda NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çolakoğlu ve beraberindekilere KOP’un yayınlarından oluşan kitap seti hediye etti.