NEVÜ Kalite Komisyonu Rektör Aktekin Başkanlığında Toplandı

08 Haziran 2021 1098
NEVÜ Kalite Komisyonu Rektör Aktekin Başkanlığında Toplandı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kalite Komisyonu Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin başkanlığında yapıldı.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin başkanlığında Kalite Komisyonu üyelerinin katılımlarıyla düzenlenen toplantı, çevrim içi olarak gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan Rektör Aktekin kalite çalışmalarının üniversitenin tüm birimleri ile bir bütün halinde sürekli iyileşme ve gelişmeyi hedefleyerek yürütmesi gerektiğini belirterek, bu konuda üniversite üst yönetiminin kararlığına vurgu yaptı.

Üniversitede yürütülmekte olan kalite çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda sunumda bulunan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Şahinkaya, YÖKAK tarafından hazırlanmış olan ‘Kurum Geri Bildirim Raporu’ doğrultusunda yapılan faaliyetler ile gelişmeye açık alanlardaki mevcut durumları katılımcılar ile paylaştı.

NEVÜ’de kaliteyi arttırmak üzere gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu ise, akademik ve idari birimlerin üst yönetim ile birlikte kalite yönetim sürecinin içselleştirerek yürütmesi gerektiğini ve yapılan çalışmaların da web siteleri üzerinden güncellenerek yayınlanması gerektiğini ifade etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kalite süreci, gerçekleştirilen faaliyetler ve yapılması gereken faaliyetlerin görüşüldüğü toplantı, öğretim üyelerinin sorularının yanıtlanması ile tamamlandı.

NEVÜ’de gerçekleştirilen kalite çalışmaları hakkında bilgi almak için https://kalite.nevsehir.edu.tr sayfasını ziyaret edebilirsiniz.