Rektör Aktekin “Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı”na Katıldı

09 Eylül 2021 1150
Rektör Aktekin “Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı”na Katıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında 2021-2022 eğitim-öğretim yılına yönelik düzenlenen “Üniversite Güvenlik  Koordinasyon Toplantısı”na katıldı.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında Kapadokya Alan Başkanlığı Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahattin Murat Yakın, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay ve ilçe kaymakamları katıldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ve Kapadokya Üniversitesi’nin yeni eğitim – öğretim yılına yönelik yaptıkları çalışmaların ve hazırlıkların görüşüldüğü toplantıda, akademik çalışmaların huzur ve güven içerisinde yürütülmesi, Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtlar başta olmak üzere diğer özel öğrenci yurt, pansiyon ve benzeri yerlerde ilgili tüm kurumların koordinasyon içerisinde çalışarak gerekli tedbirlerin uygulanması yönünde kararlar alındı.

Toplantıda ayrıca devam eden pandemi süreciyle birlikte her iki üniversitede ve şehirde sorunsuz bir eğitim-öğretim yılının gerçekleştirilmesi için, alınan ve alınabilecek ek tedbirler görüşülerek karara bağlandı.