Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü 2021 Yılı Özel Yetenek Sınav 4. Tur Yerleştirme Sonuçları

14 Eylül 2021 942
Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü 2021 Yılı Özel Yetenek Sınav 4. Tur Yerleştirme Sonuçları

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Antrenörlük Eğitimi Bölümünü yedekten kazanan tüm adayların kayıt işlemlerini, 14 Eylül - 15 Eylül 2021 tarihleri arasında saat 17:00'a kadar tamamlamaları zorunludur.

Bu tarihler arasında kayıtlarını yaptırmayan adayların yerine 5. tur listeden adaylar çağırılacaktır.

Kayıtlar Spor Bilimleri Fakültesi, Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğrenci işlerinde yapılacaktır.

Bölümümüze kayıt yaptıran adaylar, isteğe bağlı İngilizce hazırlık eğitimi alabileceklerdir. İngilizce hazırlık okumak isteyen adayların konuyla ilgili formu kayıt sırasında doldurması gerekmektedir.

 

4. tur listeden kayıt hakkı kazanan adaylardan 46 göğüs numaralı Betül Görgülü isimli aday kesin kayıt hakkı kazanmasına rağmen, bölümümüze kayıt yaptırmayacağı ile ilgili dilekçe verdiğinden bu adayın yerine 4. tur listeden 80 göğüs numaralı İrem Payar isimli aday asil kayıt hakkı kazanmıştır.

 

 

Genel Erkek

Genel Kadın

 

Kayıt sırasında istenilen belgeler;

  • 1 adet Lise Diplomasının aslı veya noter onaylı aslı gibidir ve fotokopisi
  • 1 adet vesikalık fotoğraf
  • 1 adet Devlet veya Özel Hastanelerden alınan "Spor Bilimleri Fakültesi, Antrenörlük Eğitimi Bölümünü okumasında sakınca yoktur" ibareli tam teşekküllü sağlık raporu (Heyet Raporu). Bu raporun alınması belli bir süreyi kapsadığından adayların bu konuda dikkatli olmaları ve hastanelere başvuruda gecikmemeleri önemlidir. Heyet Raporunda en az 5 farklı hekim onayı ve imzası olması şarttır. Heyet raporunu kayıt tarihlerinde teslim edemeyen adaylar, şahsen kayıt sırasında heyet raporunu en geç 30 Eylül 2021 saat 17:00'a kadar teslim edeceklerine dair imzalı taahhütnameyi verdiklerinde kayıtları yapılacaktır.

          Taahhütname Dilekçe Örneği İçin Tıklayınız.