2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü 2021 Özel Yetenek Sınavını 3. Yedek listeden Kazanan Adaylar (Genel Kadın, Genel Erkek)

14 Eylül 2021 967
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü 2021 Özel Yetenek Sınavını 3. Yedek listeden Kazanan Adaylar (Genel Kadın, Genel Erkek)

Genel Kadın

Genel Erkek

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Bölümünü 3. yedek listeden kazanan adaylar kayıt işlemlerini, 14 - 16 Eylül 2021 tarihleri arasında saat 17:00'a kadar tamamlamaları zorunludur. Bu tarihler arasında kayıtlarını yaptırmayan adayların yerine, sıradaki yedek adaydan başlamak üzere 4. yedek listesindeki adayların kayıtları yapılacaktır. Kayıtlar Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümünde yapılacaktır.

Bölümümüze kayıt yaptıran adaylar, isteğe bağlı İngilizce hazırlık eğitimi alabileceklerdir. İngilizce hazırlık okumak isteyen adayların konuyla ilgili formu kayıt sırasında doldurması gerekmektedir.

Kayıt sırasında istenilen belgeler;

  • 1 adet Lise Diplomasının aslı veya noter onaylı aslı gibidir ve fotokopisi
  • 1 adet vesikalık fotoğraf
  • 1 adet Devlet Hastanesi veya Özel Hastanelerden alınan "Beden Eğitimi ve Spor Bölümünde okumasında sakınca yoktur" ibareli tam teşekküllü sağlık raporu (Heyet Raporu). Bu raporun alınması belli bir süreyi kapsadığından adayların bu konuda dikkatli olmaları ve hastanelere başvuruda gecikmemeleri önemlidir. Heyet Raporunda en az 5 farklı uzman hekim onayı (Başhekim onayı hariç) ve imzası olması şarttır. Heyet raporunu kayıt tarihlerinde teslim edemeyen adaylar, şahsen kayıt sırasında heyet raporunu en geç 22 Eylül 2021 saat 17:00'a kadar teslim edeceklerine dair imzalı tahhütnameyi verdiklerinde kayıtları yapılacaktır.