NEVÜ Fen Edebiyat Fakültesi’ne Yeni Bilgisayar Laboratuvarı

26 Eylül 2021 1559
NEVÜ Fen Edebiyat Fakültesi’ne Yeni Bilgisayar Laboratuvarı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi bünyesinde yeni eğitim-öğretim yılına hazırlık kapsamında Bilgisayar Laboratuvarı açıldı. 

Yeni eğitim-öğretim yılında eksikliklerin giderilmesi, teknolojik altyapı ve eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik hazırlıklar kapsamında önemli çalışmalar  gerçekleştirdiklerini, Fen-Edebiyat Fakültesi bünyesinde açılan Bilgisayar Laboratuvarının da bu kapsamda olduğunu değerlendiren NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, “Fen-Edebiyat Fakültemize kazandırdığımız yeni Bilgisayar Laboratuvarı  ile hem öğrencilerimiz hem de öğretim elemanlarımızın önemli bir ihtiyacını karşılamış oluyoruz.

Fen-Edebiyat Fakültesi Bilgisayar Laboratuvarı, 2021-2002 eğitim-öğretim yılından itibaren tüm öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımızın gerek tasarım, yazılım ve bilimsel araştırma alanlarındaki çalışmalarında gerekse eğitimin kalitesi anlamında önemli  katkı sağlayacak” dedi.

NEVÜ Fen Edebiyat Fakültesi bünyesinde açılan Bilgisayar Laboratuvarında, öğrencilerin ve öğretim elemanlarının tasarım, yazılım ve bilimsel araştırma ile eğitim-öğretim süreçlerinde yararlanacağı 36 yeni nesil bilgisayar bulunuyor.