NEVÜ MYO’da ‘Tasarım ve Reklam’ Konferansı Yapıldı

12 May 2022 1008
NEVÜ MYO’da ‘Tasarım ve Reklam’ Konferansı Yapıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim görmekte olan Tasarım Bölümü Grafik Tasarımı Programı öğrencilerine yönelik “Tasarım ve Reklam” adlı konferans düzenlendi.

MYO Kazakistan Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Oğuz Saygın, Tasarım Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Pınar Güngür, Öğr. Gör. Gülşah Bilgin, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı aynı zamanda Simtel Ofset sahibi Bayram Ekici ve öğrenciler katıldı.

Bilimsel ve Kültürel Etkinlikler dersi kapsamında yapılan konferansta grafik tasarım programları hakkında bir sunum gerçekleştiren Bayram Ekici, matbaa işlemleri, gazete tasarım ve basım süreçlerinden bahsetti. Günümüzün değişen koşullarıyla birlikte reklam nasıl yapılır? Ürün pazarlamada dikkat edilecek noktalar ve Home Office çalışma sistemiyle ilgili bilgi veren Bayram Ekici, bölüm öğrencilerine tecrübelerini aktardı. Konferans, Bayram Ekici’nin soru cevap kısmında öğrencilerin sorularını yanıtlamasıyla sona erdi.