NEVÜ Sosyal Bilimler Dergisi’nin Eylül Sayısı Yayınlandı

03 Ekim 2022 1067
NEVÜ Sosyal Bilimler Dergisi’nin Eylül Sayısı Yayınlandı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından çıkarılan ‘Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi’nin Eylül sayısı yayımlandı.

NEVÜ SBE Dergisi, sosyal bilimler alanlarında ve disiplinler arası çalışmalarda bilime katkı sağlayacak teorik ve/veya uygulamalı makaleleri yayımlayarak yüksek akademik standartlarda bilime katkı sağlamayı, küresel bir bakış açısıyla özgür bilimsel düşünce gücünü desteklemeyi, meslek kuruluşları ve bireylerin ulusal ve uluslararası gelişimlerine yardımcı olmayı, alanındaki gelişmeleri takip etmeyi ve bu alanlarda kaynak oluşturmayı amaçlamaktadır.

NEVÜ SBE dergisine gönderilen makaleler çift taraflı kör hakemlik uygulamasına tabi tutulmakta ve intihal taramasından geçirilmektedir. Yayın dili Türkçe, İngilizce ve Almanca olan NEVÜ SBE Dergisi; TR Dizin, SOBIAD, InfoBaseIndex, i2or 9, JournalFactor, OAJ gibi ulusal ve uluslararası dizinlerde taranmaktadır.

Yılda 4 sayı olarak yayınlanan ve DergiPark üzerinden yayın yapan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi'nin Eylül 2022 sayısına BURAYA tıklayarak ulaşabilirsiniz.