"Öğrenmenin Zihnimizdeki Serüveni" Konulu Seminer

28 Ekim 2020 1613
"Öğrenmenin Zihnimizdeki Serüveni" Konulu Seminer

Nuzem İle Eğiticilerin Eğitimi Seminerlerinde bu hafta Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Soner YILDIRIM'ı konuk edeceğiz. "Öğrenmenin Zihnimizdeki Serüveni" konusunun ele alınacağı seminer 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 20:00'de NEVÜ Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Seminer NEVÜ Akademisyenlerine yönelik olup katılım bağlantısı akademisyenlerimizin kurumsal e-posta adreslerine gönderilecektir.

Soner Yıldırım kimdir?
1990 yılında Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı'ndan mezun olan Soner YILDIRIM, yüksek lisans eğitimini 1993 yılında Michigan State Üniversitesi'nde, aynı alanda doktora eğitimini 1997 yılında South California Üniversitesi'nde tamamladı. 1998 yılından bu yana ODTÜ Eğitim Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. Eğitimde sosyal medya kullanımı, elektronik performans destek sistemleri, öğrenme analizleri ve nomofobi alanlarında çalışmalarını sürdürmektedir.

"Öğrenmenin Zihnimizdeki Serüveni" Konulu Seminer