2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Başarı Durumuna (GANO) Göre Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

24 Ağustos 2020 6637
2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Başarı Durumuna (GANO) Göre Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

Sonuçlar İçin Tıklayınız.

Yatay Geçiş Başvuruları kabul edilen adayların, 24-28 Ağustos 2020  tarihleri arasında yataygecis@nevsehir.edu.tr adresine e posta yolu ile istenilen belgeleri pdf formatında yüklemeleri gerekmektedir. Göndermemeleri halinde kayıt haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır.

Yedek listeden kayıt sırası gelenler 28 Ağustos 2020 tarihi mesai bitiminde Üniversitemiz Web Sayfasında İlan edilecektir.

İstenilen belgeler;

-1 Adet Fotoğraf, Nüfus Cüzdanı, Kayıtlı olduğunuz üniversiteden yatay geçiş yapmasına engel bir durumun olmadığına dair belge, kayıt yaptırmak istediğini beyan eden dilekçe (dilekçede iletişim numarası olması gerekmektedir);

Dilekçe İçin Tıklayınız.

Ayrıca ;

ZORUNLU HAZIRLIĞI BULUNAN BÖLÜMLERE KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERİN;

- Zorunlu Hazırlık Aldığını Gösteren belge (başarı puanını göstermesi gerekli)

- Hemşirelik bölümü ve Özel Güvenlik ve Koruma programına kayıt olacak öğrenciler "Özel Güvenlik Olur" ve " Hemşire Olur" ibareli sağlık raporunu yükleyeceklerdir.

Kayıt hakkı kazanan öğrenci kayıtlı olduğu üniversiteden herhangi bir ilişik kesme işlemi yapmayacaktır. İlişik kesme işlemi kayıt olduktan sonra üniversiteler arasındaki resmi yazışma ile yapılacaktır. 

Not : Dilekçe ve Kayıtlı olduğunuz Üniversiteye ait öğrenci kimlik kartlarının kargo veya posta yoluyla Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı NEVŞEHİR adresine ulaştırılması gerekmektedir.

Eksik evrak tespit edilen veya başvuruda istenilen belgeleri yanlış beyanda bulunan öğrencilerin kayıt yaptırsalar dahi kayıtları silinecektir.