Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü 2020 Yılı Özel Yetenek Sınav 4. Tur Yedek Yerleştirme Sonuçları

23 Eylül 2020 1405
Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü 2020 Yılı Özel Yetenek Sınav 4. Tur Yedek Yerleştirme Sonuçları

Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü 2020 Yılı Özel Yetenek Sınav 4. Yedek listeden kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların sıralaması aşağıdaki linkte verilmiştir. Kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan adaylar 24.09.2020 tarihinde  saat 17:00'a kadar (sadece 1 gün) online veya şahsen kayıt yaptırabileceklerdir. Online kayıt yaptıracak adaylar mzeki@nevsehir.edu.tr e-posta adresine aşağıda istenilen belgeleri elektronik olarak göndermeleri gerekmektedir.

Önemli Not: Yukarıda belirtilen tarih ve saat sonrasında yapılacak kayıt işlemleri dikkate alınmayacaktır. Bu durumda olan kişiler kesin kayıt hakkından vazgeçmiş sayılırlar. Kayıt hakkı kazanan aday, eksik olan belgelerini belirlenen bir tarihe kadar getirmek şartıyla kaydını yaptırabilecektir.

4. Yedek listeden kayıt hakkı kazanan adaylardan 170 başvuru numaralı Seval Akpay isimli aday kesin kayıt hakkı kazanmasına rağmen, bölümümüze kayıt yaptırmayacağı ile ilgili dilekçe verdiğinden bu adayın yerine 4.Yedek Listeden 413 başvuru numaralı Nisa Ataman isimli aday asil kayıt hakkı kazanmıştır.

Kayıt sırasında istenilen belgeler: 

- Lise Diploması

- "Antrenörlük Eğitimi Bölümünde okumasında sakınca yoktur" ibareli tek hekim onaylı sağlık raporu. Bu ibare yer almayan raporlar kabul edilmeyecektir.

- 1 adet vesikalık fotoğra (Son 6 ay içerisinde çekilmiş olmalıdır). 

Genel Kadın Adaylar 4.Tur Yedek Liste