Beden Eğitimi ve Spor Bölümü 2020 Özel Yetenek Sınavı 1. Yedek Liste Yerleştirme Sonuçları

24 Eylül 2020 1306
Beden Eğitimi ve Spor Bölümü 2020 Özel Yetenek Sınavı 1. Yedek Liste Yerleştirme Sonuçları

Genel Kadın

Genel Erkek

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Bölümünü 1. yedek listeden kayıt yaptırmaya hak kazanan adaylar, kayıt için gerekli olan belgeleri şahsen veya elektronik olarak birimimize ulaştırarak kayıtlarını yaptırabileceklerdir.

Belgelerini e-posta ile ulaştırmak isteyen adaylar, ozkanbeyaz@nevsehir.edu.tr elektronik posta adresine eksiksiz olarak 24-25 Eylül 2020 tarihleri arasında saat 17:00’a kadar gönderebileceklerdir. Bu tarih ve saatten sonra gönderilen veya getirilen belgeler kabul edilmeyecektir.

Yukarıda belirtilen tarihlerde kontenjanlar dolmadığı takdirde; 25 Eylül 2020 saat 17.00'da 2. yedek liste açıklanacaktır. 2. yedek listeden kayıt hakkı kazanan adaylar 28 Eylül 2020 saat 17.00'a kadar (1 gün) kayıtlarını yapıtırabileceklerdir. 

Bölümümüze kayıt yaptıran adaylar, isteğe bağlı İngilizce hazırlık eğitimi alabileceklerdir. İngilizce hazırlık okumak isteyen adayların konuyla ilgili formu kayıt sırasında doldurması gerekmektedir.

Önemli Not: Yukarıda belirtilen tarih ve saat sonrasında yapılacak kayıt işlemleri dikkate alınmayacaktır. Kayıt hakkı kazanan aday, eksik olan belgelerini belirlenen bir tarihe kadar getirmek şartıyla kaydını yaptırabilecektir.

Kayıt sırasında istenilen belgeler;

  • Lise Diplomasının aslı,
  • 1 adet vesikalık fotoğraf (Son 6 ay içerisinde çekilmiş olmalıdır). 
  • "Beden Eğitimi ve Spor Bölümünde okumasında sakınca yoktur" ibareli tek hekim sağlık raporu,