T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Tarafından Hazırlanan “Yetenek Kapısı” Hizmetinizde

05 Ekim 2020 2059
T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Tarafından Hazırlanan “Yetenek Kapısı” Hizmetinizde

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından hazırlanan Yetenek Kapısı kariyer platformu (yetenekkapisi.orghizmetinizdedir.

Yetenek Kapısı aracılığı ile;

Öğrencilerimiz ve mezunlarımız kendi profillerini oluşturup özgeçmişlerini yükleyerek işverenlere kendileri hakkında doğrudan bilgi verme imkanına sahiptirler. Kariyer merkezleri ve işverenler tarafından duyurulan kariyer fuarları/etkinlikleri ile ilgili eğitimleri inceleyebilir, başvuru yapabilirler. İşverenlerin profillerini sundukları kariyer imkanlarını inceleyebilir, yayınlanan iş/staj ilanlarına sistem üzerinden daha etkin ulaşabilir, başvuruda bulunabilirler. 

Kariyer merkezleri; öğrencilerinin kariyer durumlarını, öğrenciler ve işverenler arasındaki iletişimi, firmaların beklenti ve taleplerini anlayabilir, takip edebilir, öğrenci/mezun ve işverenlerle iletişimde kalabilirler. Kariyer danışmanlığı hizmetlerine yönelik planlamayı sistem üzerinden gerçekleştirip, danışmanlık talepleri ve danışmanlık sürecine ilişkin detayları takip edebilirler. 

İş-Kur ile yapılan protokol neticesinde sizlere sunulan farklı eğitimler ve seminerlerden yararlanabilirsiniz.

Sizler de henüz üye olmadıysanız yetenekkapisi.org'a bir an önce üye olmalı ve sizlere sunulan fırsatları kaçırmamalısınız.

https://kariyer.nevsehir.edu.tr/ sayfamızı ziyaret etmenizi öneririz.

YETENEK KAPISI PLATFORMU GİRİŞ KAYDI

1. Yetenekkapisi.org.tr adresine giriş yaparak kayıt formunu doldurun.

2. Kayıt için kullandığınız E-Posta adresinize gelen aktivasyon bağlantısından şifrenizi oluşturun.

3. Yetenekkapisi.org.tr adresinden Profil kısmına geçerek, bilgilerinizi tamamladıktan sonra özgeçmişinizi sisteme yükleyin.

Yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

NÜKMER, NEVÜ Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi.