KASKİ Genel Müdürü Özdemir’den NEVÜ Rektörü Aktekin’e Ziyaret

14 Kasım 2020 1365
KASKİ Genel Müdürü Özdemir’den NEVÜ Rektörü Aktekin’e Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret eden KASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir, Rektör Aktekin’e yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Kendisi de akademisyen olan ve bazı üniversitelerde görev yapan KASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir, akademik çalışmalarıyla birlikte KASKİ bünyesinde yürüttüğü çalışmalar hakkında Rektör Aktekin’e bilgi verdi. Özdemir ayrıca Erciyes Üniversitesi ile yürüttükleri ortak projeleri Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile de yürütmek istediklerini sözlerine ekledi.

KASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir’e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Rektör Aktekin ise, akademik kariyeri ile birlikte Genel Müdürlük görevinde ortaya koyduğu güzel ve başarılı çalışmalarından dolayı ayrıca Özdemir’i tebrik etti.  Kamu kurum ve kuruluşlar ile birlikte yerel yönetimlerle yürüttükleri işbirliklerine değinen Rektör Aktekin, bu kapsamda Kayseri Büyük Şehir Belediyesiyle başta bilimsel çalışmalar olmak üzere ortak projelere hazır olduklarını söyledi.