NEVÜ Rektörü Aktekin’den Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Savran’a Hayırlı Olsun Ziyareti

08 Şubat 2021 1214
NEVÜ Rektörü Aktekin’den Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Savran’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu, Prof. Dr. Fatma Karipcin ve Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu ile birlikte, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Dr. Savran’a görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Rektör Prof. Dr. Aktekin, şehrin ve bölgenin sahip olduğu değerleriyle birlikte kalkınmasına yönelik yerel yönetimlerle kamu yararına yönelik her türlü proje ve çalışmaya destek olduklarını belirtti. Aktekin bu kapsamda üniversite olarak Nevşehir Belediyesi ile daha önce var olan ikili işbirliklerin artarak devam edeceğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Prof. Dr. Aktekin ve beraberindekilere teşekkür eden Başkan Dr. Savran ise Belediye Başkanı olarak, bu şehrin beklentilerini karşılamak ve her alanda gelişip kalkınmasına öncülük edecek ortak işbirliklerine her daim hazır olduklarını belirtti.

Başkan Dr. Savran ile bir süre görüşen Rektör Aktekin ziyaret sonunda kendilerine, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yayınlanan Hacı Bektaş-ı Veli'nin "Makâlât" ile Hâfız-ı Şirâzî’nın “Hâfız Divanı” kitaplarını hediye etti.