KADEM Nevşehir İl Temsilcisi ve ADSM Başhekimi Dt. İlkay Akün’den Rektör Aktekin’e Ziyaret

26 Şubat 2021 1317
KADEM Nevşehir İl Temsilcisi ve ADSM Başhekimi Dt. İlkay Akün’den Rektör Aktekin’e Ziyaret

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Nevşehir İl Temsilcisi aynı zamanda Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) Başhekimi Dt. İlkay Akün beraberinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Bekir Bilgen ile birlikte, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret eden KADEM Başkanı ve Nevşehir Ağız ve Diş Merkezi Başhekimi Dt. İlkay Akün, Aktekin’e Rektörlük görevi ile birlikte KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) Dönem Başkanlığı görevinin de hayırlı olmasını diledi.

Üniversitenin her alanda şehrin büyüyüp gelişmesine büyük katkılarının olduğuna değinen Akün, sağlık alanında NEVÜ bünyesinde Diş Hekimliği Fakültesi’nin açılmasının şehir için önemli bir kazanım olduğunu ve öğrencilere uygulama alanı başta olmak üzere her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Akün ve Bilgen’e teşekkür eden Rektör Aktekin, üniversitelerin eğitim ve öğretimle birlikte bulundukları şehrin ve bölgenin gelişimine katkıda bulunan birer kurum olduğunu söyledi. Aktekin Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) olarak bu kapsamda, tüm kamu kurumları ve özel sektörler ile birlikte kamu yararına yönelik faaliyetlerde bulunan tüm sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini ve ikili işbirliklerine de büyük önem verdiklerini söyledi.

Aktekin ayrıca, Diş Hekimliği Fakültesine öğrenci alımı için hazırlıklarını sürdürdüklerini ve ilerleyen dönemlerde de diş sağlığı alanlarında Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile uygulamalı olarak halka da hizmet verebileceklerini sözlerine ekledi.