18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası Programı

21 Mart 2021 1679
18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası Programı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) ve Nevşehir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliğinde “Yaşlılara Saygı Haftası” dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenlenecek.

18-24 “Mart Yaşlılara Saygı Haftası” dolayısıyla Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Nevşehir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliğinde 22 Mart 2021 Pazartesi günü bir dizi etkinlik düzenlenecek.

Pandemi nedeniyle çevrim içi platform üzerinden gerçekleştirilecek etkinlik saat: 12:30 – 13:30 arasında NEVÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı “Yaş Almak” temalı karma sanal resim sergisiyle başlayacak.

“Covid-19 Sürecinde Yaşlı Olmak” Konulu Panel

Etkinlik kapsamında moderatörlüğünü NEVÜ SMYO Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Öğr. Gör. Dr. Gülyeter Erdoğan Yüce’nin yapacağı “Covid-19 Sürecinde Yaşlı Olmak” konulu panel düzenlenecek.

Açılış konuşmalarıyla başlayacak olan panelde; Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ayfer Karadakovan “Covid-19 Pandemisi ve Yaşlı Sağlığı Sorunları”, NEVÜ Semra Vefa Küçük Sağlık Bilimleri Fakültesi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Nimet Karataş “Covid-19 Sürecinde Halk Sağlığı Açısından Yaşlı”, huzurevi sakini Hasan Güler “Pandemide Var Olmak/Gençlere Öğütler” ve Sosyal Hizmet Uzmanı Selvi Sümen “Huzurevi Sakinleri ve Çalışanları Açısından Pandemi” üzerine konuşacak.

Etkinliğimiz pandemi koşulları dolayısıyla çevrimiçi platformda gerçekleştirilecektir.

Bağlantı linki: https://zoom.us/j/95111027691

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası Programı