NEVÜ Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı Mezunlarımız Gururlandırdı

08 Haziran 2021 1387
NEVÜ Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı Mezunlarımız Gururlandırdı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)  Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversitenin Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı’ndan mezun olan 47 öğrencinin, merkez ve taşra teşkilatlarına atanmasından duyduğu gurur ve mutluluğu paylaştı.  

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, “İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından 29.01.2021 tarihinde ilan edilen ‘Merkez ve Taşra Teşkilatında Çalıştırılmak Üzere 4/B Sözleşmeli Personel Alımının’ giriş sınavı 22 Mart-8 Nisan 2021 tarihinde yapıldı.

1 Haziran 2021 tarihinde açıklanan 4/B sözleşmeli personel giriş sınavının sonuçlarına göre üniversitemiz Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı’ndan mezun olan öğrencilerimizden 47’si açıklanan kadrolara yerleşti. Mülakata çağrılan İl’lerin giriş sınavı listelerinde çok sayıda öğrencimizin listenin ilk sıralarında yer aldığı, onlarca öğrencimizin de yedek listelerinde olduğunu gördük. Ataması gerçekleşen öğrencilerimizden aldığımız bilgilere göre de sözlü giriş sınavında ders müfredatlarımız doğrultusunda çıkan soruların kendilerine yardımcı olduğu bilgisi bizi tekrar gururlandırdı.

Şahsım ve üniversitemiz adına atanan tüm öğrencilerimizi tebrik ederek başarılarının devamını dilerken, yedek listelerinde kalan ve yerleşemeyen öğrencilerimiz için de sonraki atamalarda muvaffak olmalarını temenni ediyorum. Ayrıca ailelerinin bizlere birer emaneti olan öğrencilerimizin iyi birer birey olarak yetişmelerinde özveriyle bilgi ve tecrübelerini kendilerine aktaran Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı hocalarımıza ve tüm emeği geçenlere de bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.