Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü Eğinç’ten NEVÜ Rektörü Aktekin’e Ziyaret

09 Kasım 2021 1319
Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü Eğinç’ten NEVÜ Rektörü Aktekin’e Ziyaret

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü Mehmet Eğinç, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Türkiye Diyanet Vakfı Genel  Müdürü Mehmet Eğinç kendisine eşlik eden Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Ahmet Belada ile birlikte NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Genel Müdür Eğinç ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Rektör Aktekin, kendilerine üniversite ve üniversitenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi. Üniversite olarak kamu ve toplum yararına yönelik faaliyetlerde bulunan kuruluşları önemsediklerini ifade eden Rektör Aktekin, Türkiye Diyanet Vakfı ile de kurumlar arası iş birliği kapsamında ortak çalışma ve projelere hazır olduklarını söyledi.   

Üniversitenin gençlerin eğitimleriyle birlikte bulunduğu şehrin ve bölgenin sahip olduğu değerlerine sahip çıkarak yürüttüğü çalışmaların memnuniyet verici olduğunu söyleyen Genel Müdür Eğinç, Rektör Aktekin ve yönetimini tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi. Genel Müdür Eğinç ayrıca, Diyanet Vakfı olarak kendilerinin de özellikle gençlerin ve toplumun yararına olacak her türlü çalışmaya açık olduklarını sözlerine ekledi. 

Rektör Aktekin ile Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürlüğü olarak yürütülebilecek çalışmalar üzerine bir süre görüşen Genel Müdür Eğinç ve beraberindeki heyet daha sonra, NEVÜ Damat İbrahim Paşa Yerleşesi içerisinde bulunan Hoca Ahmed Yesevi Kütüphanesi ve NEVÜ Öğrenci Yaşam Merkezi’ni gezdi.