Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Önceki Bakan Yardımcısı Ergezen, Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’i Ziyaret Etti

24 Kasım 2021 1158
Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Önceki Bakan Yardımcısı Ergezen, Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’i Ziyaret Etti

Çeşitli etkinliklere katılmak ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere Nevşehir'e gelen Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler önceki Bakan Yardımcılarından, Rekabet Kurumu Kurul Üyesi ve Göç, Sanat ve Spor Derneği (Migarts) Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Kardaş Ergezen, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin,  Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler önceki Bakan Yardımcılarından, Rekabet Kurumu Kurul Üyesi ve Göç, Sanat ve Spor Derneği (Migarts) Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Kardaş Ergezen’e üniversitenin fiziki yapılanması, akademik ve idari birimler ile gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kurumlar arası ortak etkinlik ve çalışmaların ele alındığı ziyarette Rektör Aktekin, üniversite olarak aynı anda birden fazla bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği Nevşehir’in en büyük Kültür ve Kongre Merkezi ile birlikte diğer sosyal tesislere sahip olduklarını dile getirerek üniversite olarak ulusal ve uluslararası düzeyde her türlü etkinliği gerçekleştirebilecek imkan ve kabiliyetlere sahip olduklarını ifade etti.

Ziyaret sonunda, Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler önceki Bakan Yardımcılarından, Rekabet Kurumu Kurul Üyesi ve Göç, Sanat ve Spor Derneği (Migarts) Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Kardaş Ergezen’e Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ni ve Kapadokya bölgesini sembolize eden bir plaket takdiminde bulundu.