Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Selvi’den Rektör Aktekin’e Ziyaret

24 May 2022 1191
Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Selvi’den Rektör Aktekin’e Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Latif Selvi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Latif Selvi beraberinde Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci, NEVÜ Temsilcisi Mustafa Seçen ve Bünyamin Ergen ile birlikte, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret etti. Selvi ziyaretlerinde üniversitede görev yapan tüm akademik ve idari personelin özlük hakları başta olmak üzere istek ve taleplerinin karşılanmasına yönelik yapmış oldukları objektif, hakkaniyetli çalışma ve desteklerinden dolayı Rektör Aktekin ve yönetimine teşekkür etti.

Rektör Aktekin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Latif Selvi ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Üniversitede görev yapan tüm akademik ve idari personelin mevzuatlar çerçevesinde sadece hakları değil aynı zamanda ödev ve sorumluluklarının da olduğuna değinen Rektör Aktekin, bu doğrultuda ödev ve sorumluluklarını da yerine getiren tüm personelin özlük haklarını korumakla birlikte istek ve taleplerini de kanunlar ve imkânlar doğrultusunda karşılamaya büyük önem verdiklerini söyledi.