Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’den Rektör Aktekin’e Ziyaret

01 Haziran 2022 1084
Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’den Rektör Aktekin’e Ziyaret

Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, beraberinde Nevşehir İl Protokol Üyeleri ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

NEVÜ Rektörlüğünün daveti ile ‘1. Kapadokya Kültürel Miras Festivali’ Açılış Törenine katılmak üzere Nevşehir’e gelen Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider beraberinde Nevşehir İl Protokol Üyeleri ile Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret etti.  

Bakan Yardımcısı Gizligider ziyaretlerinde bölge ve Nevşehir’in kültürel miras birikimine kazandırdıkları ‘1. Kapadokya Kültürel Miras Festivali’ ve misafirperverliklerinden dolayı Rektör Aktekin ve yönetimine teşekkür ederek, kendilerine başarılı çalışmalarının devamı temennisinde bulundu.

Ziyarette, Bakan Yardımcısı Gizligider’e kendilerini üniversitede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin,  “Yoğun programınız arasında bizleri yalnız bırakmayıp festival etkinliğimize  onur vermenizden ve üniversitemize her daim sağladığınız desteklerinizden dolayı zat-ı alilerinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

NEVÜ’de gerçekleştirilen etiğim-öğretim ve araştırma-geliştirme faaliyetleri ile üniversite-şehir iş birliği projelerinin de ele alındığı ziyarette,  Bakan Yardımcısı Gizligider ve Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin bir süre görüştü.