NEVÜ Rektörü Aktekin’den Konya Valisi Özkan’a Ziyaret

24 Ekim 2022 698
NEVÜ Rektörü Aktekin’den Konya Valisi Özkan’a Ziyaret

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Konya Valisi Vahdettin Özkan’a ziyarette bulundu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile KOP Bölgesel Üniversiteler Birliği (UNİKOP) tarafından Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) ev sahipliğinde düzenlenen ‘9. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu’na katılmak üzere Konya’da bulunan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin,  Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı ziyaret etti. Rektör Aktekin ziyaretlerinde  ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında YÖK tarafından ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı’na dahil edilen ve UNİKOP üyesi üniversite olarak şehrin ve bölgenin sahip olduğu değerleriyle kalkınmasına yönelik, yürüttükleri ortak çalışma ve projelere değindi.

Rektör Aktekin’i makamında ağırlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Valisi Vahdettin Özkan kendilerine teşekkür etti. NEVÜ’nün bölgesel kalkınmaya yönelik yürüttüğü çalışmaların da kayda değer olduğunu belirten Vali Özkan, bölgesel bazlı mevcut ve yapılabilecek her türlü potansiyel projelere de destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.