Nevşehirli Eğitimci-Yazar Şimşek’ten Rektör Aktekin’e Ziyaret

28 Ekim 2022 785
Nevşehirli Eğitimci-Yazar Şimşek’ten Rektör Aktekin’e Ziyaret

Nevşehirli Eğitimci-Yazar Emine Şimşek, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı yüksek lisans mezunu da olan Eğitimci-Yazar Emine Şimşek, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret etti. NEVÜ’de almış olduğu lisansüstü eğitimin kendisinin akademik ve entelektüel birikimine çok şey kattığını ifade eden Şimşek, ayrıca kaleme aldığı  “Kendini İnşa Et” adlı kitabını Rektör Aktekin’e takdim ederek, kitap içeriği hakkında kendisine bilgi verdi.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve hediye ettiği eserinden dolayı Şimşek’e teşekkür eden Rektör Aktekin ise, üniversite olarak her bir öğrencinin eğitimlerinin yanı sıra sosyo-kültürel anlamda kendilerini geliştirmelerine büyük önem verdiklerini belirtti. Öğrencilerin de kendilerine sunulan imkânları en iyi şekilde değerlendirerek bilgi, birikim ve tecrübe yönünden zenginleştirmelerinin kariyer hayatlarına önemli derecede katkısı olduğuna değinen Aktekin, mezun olan öğrencilerin de topluma ve ülkeye yararlı birer birey olarak görmenin daha da memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Şimşek ile bir süre sohbet eden ve kaleme aldığı eserin gençlerin kişişel gelişimine ve entelektüel birikimine katkı sunacağına inandığını ifade eden Rektör Aktekin, kendilerine kitabının hayırlı olması ile birlikte kariyer hayatında başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.