Rektör Bağlı, Şehit ve Gazi Aileleri İçin Düzenlenen İftar Yemeğine Katıldı

10 May 2019 3339
Rektör Bağlı, Şehit ve Gazi Aileleri İçin Düzenlenen İftar Yemeğine Katıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir’de şehit aileleri, gaziler ve yakınları onuruna verilen iftar yemeğine katıldı.

Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Sosyal Tesislerinde şehit aileleri, gaziler ve yakınları için iftar yemeği düzenlendi.  İftar yemeğine;  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İlçe Kaymakamları, protokol üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.

Rektör Bağlı, vatanın bölünmez bütünlüğü korumak için canını hiç çekinmeden seve seve veren aziz şehit ve gazi aileleriyle iftar yaptı. Bağlı daha sonra, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve protokol üyeleriyle birlikte şehit aileleri, gaziler ve yakınlarını masalarında ziyaret etti. Rektör Bağlı ayrıca NEVÜ’de çalışan şehit aileleri ve çocuklarıyla da bir süre görüşerek sohbet etti.