NEVÜ Gülşehir MYO’dan Afrin Şehidi Şahin Kaya’nın Ailesine Ziyaret

17 May 2019 3103
NEVÜ Gülşehir MYO’dan Afrin Şehidi Şahin Kaya’nın Ailesine Ziyaret

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Gülşehir Meslek Yüksekokulu (MYO) öğretim elemanları ve öğrenciler, Afrin şehidi Piyade Uzman Çavuş Şahin Kaya’nın ailesini ziyaret etti.

NEVÜ Gülşehir MYO Müdürü Doç. Dr. Ahmet Tanç, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dilek Çardak, öğretim elemanları ve öğrenciler, Ramazan ayı münasebetiyle Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin kentinde PKK/YPG ve DEAŞ’lı teröristlere yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı sırasında 2018 yılında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Şahin Kaya’nın ailesini ziyaret etti. 

Gerçekleştirilen ziyarette, vatanın ve milleti bölünmez bütünlüğü uğruna şehitlik mertebesine nail olan tüm şehit ve gazilere minnet ve şükranlarını bir kez daha dile getiren Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ahmet Tanç ve beraberindekiler, şehidin annesi ve babası ile bir süre sohbet ettiler.  

Ayrıca, Gülşehir MYO ailesinin her ferdinin şehit annesini kendi anneleri olarak kabul ettiklerini belirten Tanç ve beraberindekiler, şehit annesinin anneler gününü kutladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren şehit babası Ramazan Kaya ise, Gülşehir MYO heyetine teşekkürlerini sundu.