Rektör Bağlı Nevşehir Ülkü Ocakları’nda Söyleşide Bulundu

08 Ocak 2020 3122
Rektör Bağlı Nevşehir Ülkü Ocakları’nda Söyleşide Bulundu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen söyleşi programında konuştu.

Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen söyleşi programına konuşmacı olarak davet edilen NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, söyleşi öncesi Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker’i ziyaret etti.  Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi 25. Dönem Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, TÜRKAV İl Başkanı Agah Bahadır Ceylan ve eğitimcilerin de hazır bulunduğu ziyarette Ocak Başkanı Türker’e özellikle gençleri bilinçlendirmek ve bilgilendirmek amacıyla düzenlemiş oldukları seminerlerin önemine değinen Rektör Bağlı, böyle güzel bir programa konuşmacı olarak davet edilmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Rektör Bağlı’ya davetlerini kırmayarak katılımlarından dolayı teşekkür eden Ocak Başkanı Türker ise, düzenlemiş oldukları seminerin amacıyla birlikte yürüttükleri güzel çalışlara dair Rektör Bağlı’ya bilgi verdi.

Daha sonra Ocak Başkanı Türker ve beraberindekiler eşliğinde Nevşehir Ülkü Ocakları’na ait yeni binasını gezen Rektör Bağlı, öğrencilerin ve misafirlerin bulunduğu programa geçerek burada Prof. Dr. Fuat Sezgin üzerine söyleşide bulundu.