NEVÜ Hacıbektaş Teknik Bilimler MYO’da Mezuniyet Sevinci

21 Haziran 2022 1171
NEVÜ Hacıbektaş Teknik Bilimler MYO’da Mezuniyet Sevinci

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından 2021-2022 eğitim-öğretim yılında mezun olan öğrenciler için, mezuniyet töreni düzenlendi.

Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Şahinkaya,  Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Hacıbektaş Teknik Bilimler MYO Müdürü Dr. Gökhan Keven, Hacıbektaş Entegre Hastanesi Başhekimi Cahit Yusuf Dönmez, Hacıbektaş Entegre Hastanesi Müdürü Emre Kurt, Hacıbektaş Teknik Bilimler MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Alper Görgün ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Halil Çelik, Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Doç. Anıl Çelik, Hacıbektaş Teknik Bilimler MYO akademik ve idari personeli, öğrenciler ile aileleri katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aziz şehitlerin manevi huzurlarında bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören, NEVÜ ve Kapadokya tanıtım filmi ile müzik eşliğinde öğrenci etkinliklerini içeren slayt gösterisiyle başladı.

Törende birer konuşma yaparak mezuniyetin aynı zamanda yeni bir yolun başlangıcı olduğunu vurgulayan NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Şahinkaya, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok ve Hacıbektaş Teknik Bilimler MYO Müdürü Dr. Gökhan Keven, öğrencilere bundan sonraki eğitim ve kariyer hayatlarında başarılar dilediler.

Daha sonra eğitim-öğretimini başarı ile tamamlayarak dereceye giren öğrenciler ile NEVÜ ve Hacıbektaş Teknik Bilimler MYO’da düzenlen Spor Şenlikleri’nde dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verildiği tören, 2021-2022 eğitim-öğretim yılında Hacıbektaş Teknik Bilimler MYO’yu birincilikle tamamlayan öğrencilerden Furkan Coşkun’un mezun olan tüm arkadaşları adına mezuniyet yaş kütüğüne plakasını çakmasıyla devam etti.

Tören, mezun olan öğrencilerin katılımcıların alkışları eşliğinde keplerini hep birlikte havaya atmaları ile sona erdi.