Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık MYO’da Ücretsiz Ring Servisi Başlıyor

16 Eylül 2022 1096
Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık MYO’da Ücretsiz Ring Servisi Başlıyor

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencilerine yönelik ücretsiz ring sefer hizmeti başlıyor.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, 19 Eylül 2022 Pazartesi günü başlayacak olan 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı’nda, öğrencilerin, akademik ve idari personelin rahat ve hızlı bir ulaşım sağlayabilmeleri amacıyla NEVÜ ile Derinkuyu Belediyesi arasında yapılan iş birliği kapsamında, ücretsiz ring sefer hizmetinin sağlandığını kaydetti. NEVÜ Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu’ndan Damat İbrahim Paşa Merkez Kampüsü’ne yapılacak olan ring seferlerinden isteyen öğrenciler ve tüm personeller ücretsiz olarak yararlanacaklar.

Rektör Prof. Dr. Aktekin “Yeni Eğitim-Öğretim yılımızla birlikte öğrencilerimize daha iyi hizmetler sunmak adına çözüm odaklı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulumuz ile Damat İbrahim Paşa Merkez Kampüsümüz arasında, Derinkuyu Belediyesi ile yaptığımız iş birliği kapsamında ücretsiz ring servisleri hizmeti sunmuş bulunuyoruz.

Daha önce de Hacıbektaş Güzel Sanatlar Fakültesi, Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Acıgöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu, Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Turizm Meslek Yüksekokulu, Kozaklı Meslek Yüksekokulu kampüslerimizde ücretsiz ring servisi hizmeti sunmuştuk.

Ücretsiz ring servisi hizmetinin gerçekleşmesi noktasında kıymetli katkılarından dolayı Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy’a teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Ring sefer hizmeti, 19 Eylül 2022 Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 08.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet verecek.