Rektör Aktekin Vali Fidan’a Üniversitenin Yayını ‘NEVÜ Aktüel 2020-2023’ü Takdim Etti

12 Ocak 2024 582
Rektör Aktekin Vali Fidan’a Üniversitenin Yayını ‘NEVÜ Aktüel 2020-2023’ü Takdim Etti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Valisi Ali Fidan’ı ziyaret etti.

Nevşehir Valisi Ali Fidan’ı makamında ziyaret eden Prof. Dr. Semih Aktekin, NEVÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan üniversitenin yayını “NEVÜ Aktüel 2020-2023” kitabını kendilerine takdim etti.

Kitabın içeriği hakkında Vali Fidan’ı bilgilendiren Rektör Aktekin, “Yayınımız, üniversitemizin stratejik hedefleri doğrultusunda üniversitemiz ve Nevşehir’in gelişimine yönelik 2020-2023 yılları arasındaki dönemde gerçekleştirdiğimiz proje ve faaliyetlerin bütününü içermektedir. Yayınımızda; bölüm, program, fiziki mekan, akademik ve idari personel, öğrenci sayıları bakımından gelişen ve her geçen gün daha büyüyen NEVÜ’nün, gerçekleştirdiği bilimsel, kültürel, akademik ve idari faaliyetler, öğrenci etkinlikleri, ulusal, bölgesel ve yerelde yaptığı iş birlikleri gibi konular yer alıyor” dedi.

Vali Ali Fidan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek NEVÜ'nün çalışmalarını yakından takip ettiğini ve üniversitenin başarılı bir şekilde ilerlemesinden gurur duyduğunu söyledi. Yayını incelediğinde üniversitenin çok önemli faaliyetlere imza attığını belirten Vali Fidan, Nevşehir İli Kalkınma ve Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı olarak büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.