Ankara Devlet Tiyatrosu’nun "İzafiyet" Adlı Tiyatro Oyunu 23 Ocak’ta NEVÜ’de

19 Ocak 2024 742
Ankara Devlet Tiyatrosu’nun "İzafiyet" Adlı Tiyatro Oyunu 23 Ocak’ta NEVÜ’de

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde tiyatro şöleni, Ankara Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen "İzafiyet" oyunuyla devam ediyor.

NEVÜ ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında her ay düzenli olarak gerçekleştirilen tiyatro gösterimlerinin dördüncüsü olan “İzafiyet” oyunu tiyatro severlerle buluşuyor. Mark ST. Germain’in yazdığı, Buğra Koçtepe’nin çevirmenliğini ve yönetmenliğini yaptığı oyunda; Pınar Gün Topçu, Buket İnger, Buğra Koçtepe ve Nilsu Akman rol alıyor. İzleyenlerin kendisini, Einstein’in zorlandığı, sürükleyici bir hikâyenin içinde bulacağı oyun, 23 Ocak 2024 Salı günü saat 20.00'de NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu'nda izleyicilerle buluşacak. 

Oyunun Konusu

Genç gazeteci Margaret Harding, Albert Einstein’la söyleşi yapmanın bir yolunu bulup onu ziyaret eder. Ancak Margaret bilinen klişe soruların aksine söyleşiyi derinleştirip Einstein’ın hayatının bilinmeyenleri ile devam etmek istemektedir… Oyunumuzda, Einstein’ın zorlandığı sürükleyici bir hikayenin içine çekiliriz.

Yer    : NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu

Tarih : 23 Ocak 2024 Salı

Saat  : 20.00

Yaş    : 10+

Bilet Temini

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Bilet Almak İçin Tıklayınız.