NEVÜ TFF Futsal Ligi Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı

24 Ocak 2024 501
NEVÜ TFF Futsal Ligi Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futsal Ligi 2023-2024 sezonu 1.,2., 3. hafta müsabakaları 22-24 Ocak 2024 tarihleri arasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Spor Salonu’nda oynandı.

Modern ve son teknolojiyle donatılmış alt yapısıyla hem ulusal hem de uluslararası birçok sportif faaliyetlere ev sahipliği yapan NEVÜ, son olarak 8 takımın mücadele ettiği ve çift devreli lig usulüne göre oynanan TFF Futsal Ligi müsabakalarına da ev sahipliği yaptı.

NEVÜ Spor Merkezi ve Ürgüp Spor Salonu’nda Puanlama Lig Usulü oynanan TFF Futsal Lig müsabakalarına Şişli SK (İstanbul), Büyük Bingöl Spor (Bingöl), Alipaşa Spor Kulübü (Diyarbakır), Seyrantepe İdman Yurdu (Diyarbakır), Anadolubeyi SK (Ankara), Alagöz Holding Iğdır FK (Iğdır), Vangölü Sportif Faaliyetler (Van), Diyarbakır Sağlık SK (Diyarbakır) katıldı.

TFF Futsal Ligi  2023-2024 Sezonu

14 hafta sürecek normal sezonun ardından ligi 1. 2. 3. 4. ve 5. sırada bitiren takımlar final turunda mücadele edecek. Final turu; play-off 1. turu, play-off 2. turu ve final müsabakalarından oluşacak.

Normal sezonu 1. sırada tamamlayan takımın doğrudan finale yükseleceği ligde, sezonu 2. sırada bitiren takım ile 5. sırada bitiren takım ve sezonu 3. sırada bitiren takım ile 4. sırada bitiren takım birbirleriyle eşleşerek play-off ilk turunda mücadele edecek.