Nevşehir Yeşilay Şube Başkanı Yalçın’dan Rektör Aktekin’e Ziyaret

05 Mart 2024 213
Nevşehir Yeşilay Şube Başkanı Yalçın’dan Rektör Aktekin’e Ziyaret

Nevşehir Yeşilay Şube Başkanı Mehmet Yalçın ve beraberindeki heyet, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Ziyarette, Yeşilay Nevşehir Şube Başkanı Mehmet Yalçın, Yeşilay’ın madde bağımlılığına karşı uzman desteğiyle yürüttükleri çalışmalar hakkında Rektör Aktekin’e bilgi verdi. NEVÜ’nün Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü ile iş birliği halinde beden ile ruh sağlığını tahrip eden zararlı alışkanlıklara karşı toplumu bilgilendirme adına çalışmalar yürüttüklerini belirten Şube Başkanı Yalçın, vermiş oldukları desteklerinden dolayı Rektör Aktekin ve üniversite yönetimine teşekkür etti.

Şube Başkanı Yalçın ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Rektör Aktekin, üniversite olarak kamu yararını gözeten her türlü çalışma ve projeye destek verdiklerini söyledi. Bu kapsamda Yeşilay’ın da başta gençler olmak üzere toplum yararına yürüttüğü çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ifade eden Aktekin, toplumun her kesiminin zararlı alışkanlıklardan korunması adına yürütülecek çalışma ve projeye desteklerinin devam edeceğini kaydetti.