NEVÜ Grafik Tasarımı Öğrencilerinden Yılsonu Sergisi

22 May 2024 366
NEVÜ Grafik Tasarımı Öğrencilerinden Yılsonu Sergisi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Meslek Yüksekokulu (MYO) ve Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO) Grafik Tasarım Bölümü öğrencilerinin yıl boyunca özgün çalışmaların yer aldığı yılsonu sergisi açıldı.

‘NEVÜ Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Şenliği’ kapsamında NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına; NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mutluhan Akın, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yasin Polat, Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Eyüp Gürcan, Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Pınar Güngür,  Hacıbektaş Teknik Bilimler MYO Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Betül Müezzinoğlu, üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Bölümü öğrencilerinin ‘Ufkunuz ve Hayal Dünyanız Bu Sergide’ temalı ve ‘20. Geleneksel Grafik Tasarım Sergisi’ ile Hacıbektaş Teknik Bilimler MYO Grafik Tasarımı Bölümü öğrencilerin özgün çalışmalarının yer aldığı ‘Yılsonu Sergisi’nin açılışını katılımcılar ile birlikte gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin eserleri bulunan öğrencileri tebrik ederek, kendilerine eğitim hayatlarıyla birlikte kariyer hayatlarında da başarılar diledi. Rektör Aktekin daha sonra katılımcılar ile birlikte sergi alanını gezerek öğrencilerden sergide yer alan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

24 Mayıs 2024 Cuma gününe kadar NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezi Fuaye Alanı’nda açık olacak sergide; Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Bölüm öğrencilerinin ambalaj, afiş, kitap kapak tasarımı, gazete, dergi, web sayfa tasarımı, animasyon, tipografi, nokta çizgi leke çalışmaları, Hacıbektaş Teknik Bilimler MYO Grafik Tasarımı Bölümü öğrencilerinin ise dijital, tipografi, ambalaj, temel tasarım, afiş, kurumsal kimlik, manipilasyon, gösterge bilim, fotoğraflar, özgün baskılar ile illüstrasyon çalışmaları yer almakta.