NEVÜ’de 3 Fakülteye Doçent Atamaları Yapıldı

11 Haziran 2024 451
NEVÜ’de 3 Fakülteye Doçent Atamaları Yapıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Fen Edebiyat Fakültesi, Semra ve Vefa Sağlık Bilimleri Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi’ne doçent atamaları yapıldı.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin başkanlığında gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı’nda alınan karar uyarınca atanma süreciyle ilgili tüm işlemlerini tamamlayan Doç. Dr. Ahmet Faruk Yıldırım Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Sosyometri Anabilim Dalı, Doç. Dr. Mehmet Sarıçalı Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Sosyal Psikoloji Anabilim Dalı, Doç. Dr. Ayşegül Özcan Algül Semra ve Vefa Küçük Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı ve Doç. Dr. Abdullah Namlı İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Kelam ve İslam Mezhepleri Tarihi Anabilim Dalı  ‘Doçent’ kadrolarına atandılar.

Ataması yapılan akademisyenlere de yeni ünvan ve görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında ihtisaslaşan üniversite olarak Yükseköğretim Kurulu (YÖK)’ün belirlediği kriterlere uygun olarak akademik kadronun güçlendirilmesine yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi.